Archiwum hitów hali

1. miejsce: Ogonówka wędzona od Pana Sychty - Dziedzictwo kulinarne Pomorza, stoisko 123, hala płaska
Ilość głosów: 18
2. miejsce: Aromatyczny chleb na żytnim zakwasie z kaszą gryczaną i prażoną cebulką - "Naturalne pieczywo i wyroby", stoisko nr 265, hala płaska
Ilość głosów: 15
3. miejsce: Wiejskie masło od Pani Anny Sołtys z Lisewa, ręczny wyrób - stoisko 130, 131, plac targowy
Ilość głosów: 15
4. miejsce: Zestaw żurawinowy - naturalny sok i konfitura do herbaty. Stoisko nr 126, 127 "Dary Lasu z Borów Tucholskich
Ilość głosów: 14
5. miejsce: Zestaw wyrobów z regionu Kaszub: chleb na żytnim zakwasie ze złotym lnem, wątróbka z dorsza, ser kozi z pokrzywą, ser krowi wędzony, sos vinegret z mango
Ilość głosów: 14